MAGIC ROSE

ŠTA JE MAGIC ROSE?

PRIRODNI ANALGETIK

 

- STOP ZA MIGRENE -

ZA ZDRAVE ZGLOBOVE - 100% PRIRODNO

 

 

MAGIC ROSE - dijetetski suplement (Pakovanje 90 kapsula) - PRIRODAN ANALGETIK
- Registrovan u Ministarstvu Zdravlja R. Srbije
- Mešavina PRAHA PLODA DIVLJE RUŽE (ŠIPURKA) i MSM-a (metilsulfonilmetana)

PRAH PLODA ŠIPURKA - Neučne studije su 2007. godine otkrile da se u plodu šipurka pored ogromne količine vitamina C, vitamina P, vitamina K, tanina i dr. nalazi i GALAKTOLIPID GOPO koji deluje hondroprotektivno (štiti zdrave ćelije hrskavice) i regeneriše oštećene ćelije hrskavice, ima antiinflamatorno (antiupalno) dejstvo poboljšavajući pritom pokretljivost zglobova i smanjuje bol kod pacijenata sa osteoartritisima.

U ispitivanjima na humanim hondrocitima, galaktolipid GOPO je pokazao hondroprotektivno i regeneraktivno dejstvo. Suprotno NSAILs i aspirinu, šipak nema ulcerogeni efekat, ne inhibira agregaciju trombocita niti utiče na proces koagulacije krvi ili fibrinolizu.

Vitamin C - jedan od najsnažnijih antioksidanasa i sa vitaminom P - ojačava zidove krvnih sudova, učestvuje u stvaranju kolagena (vezivnog tkiva) i čine moćan faktor u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.

Vitamin K - učestvuje u pravilnoj sintezi koštanog tkiva (osteokalcina).

MSM (metilsulfonilmetan) - prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, elastina, hrskavice, keratina. Poseduje snažno antioksidativno, antiinflamatorno dejstvo. Istraživanja su pokazala da usporava prenos impulsa bola kroz nervna vlakna, razbija kristale mokraćne kiselina i „lošeg" kalcijuma koji se godina talože u zglobovima, mišićima i time okakšava pokrete i smanjuje bol pri kretanju. MSM-u je potreban vitamin C za funkcionisanje.

Sinergističkim dejstvom šipurka i MSM-a, postiže se analgetski efekat kao i poboljšanje funkcije zglobova kod sledećih stanja:

- MIGRENA, GLAVOBOLJA uopšte - popiti 2 KAPSULE ODJEDNOM i dejstvo nastupa nakon 20-30 minuta. Za prevenciju migrenoznih napada 2x1 kapsulu.

- OSTEOARTRITISA (3x1 kapsulu 3-6 meseci, potom 1 kapsulu dnevno 6 meseci)

- REUMATOIDNOG ARTRITISA (3x1 kapsulu 6 meseci, potom 1x1 narednih 6 meseci)

- GIHTA (3x1 kapsulu 3-6 meseci, potom 1 kapsulu dnevno 6 meseci)

- MIJALGIJA RAZLIČITOG POREKLA (2x2 kapsule do prestanka bola)

- PREPORUČUJE SE SPORTISTIMA I REKREATIVCIMA PREVENTIVNO 2X1 kapsula, A POSEBNO U TOKU INTENZIVNIH TRENINGA 3X1 kapsula

- Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama alergičnim na neku od komponenti, deci mlađoj od 12 godina.

- 100% prirodan, nema kontraindikacija. Preporučen oprez kod osoba na intenzivnoj antikoagulantnoj terapiji (heparin, fraksiparin).

NAČIN ČUVANJA: čuvati na suvom mestu, na maksimalnoj temperaturi do + 25 ° C.

Magic Rose ispunjava sve uslove propisane zakonskim aktima. Ispitivanje o zdravstvenoj ispravnosti izvršio Institut za javno zdravlje Kragujevac.

Preparat je upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 9038/2016. od 20.05.2016.

PAKOVANJE: 90 kapsula od po 550mg (50g)

 

Proizvod možete kupiti u DM apotekama, u E - apotekama, Otomedicalpharm apotekama u Kragujevcu i kod proizvodjača.